Guardias Aanrijdbeveiligingen

Met Guardias aanrijdbeveiligingen gaat u goed op weg. U kunt zo uw gebouw en installaties beschermen tegen aanrijdschades die kunnen ontstaan door heftruck- of vrachtverkeer. Hieronder vindt u verschillende types aanrijdbeveiligingen. In onze shop kunt u deze aanrijdbeveiligingen eenvoudig bestellen!

Aanrijdpalen

Door het plaatsen van een aanrijdpaal kunt u op een eenvoudige maar doeltreffende wijze uw gebouw of installatie beschermen. De aanrijdpalen zijn leverbaar in de maten ø 114, ø 159 en ø 220 mm. De dikte van de buis is standaard 3,6 of 4,5 mm. Standaard worden de aanrijdpalen thermisch verzonken en voorzien van een 2-laags coating. Hiermee is de levensduur van een aanrijdpaal veelvuldig verlengd. De aanrijdpalen kunnen met slag-, chemische of schroefankers in de vloer geankerd worden of u kunt ze in de grond of in beton plaatsen.

De standaard aanrijdpalen zijn eenvoudig te bestellen via onze online shop maar u kunt ze ook telefonisch of per e-mail bestellen. Het is ook mogelijk afwijkende afmetingen of kleuren te bestellen bij Guardias. Stuur hiervoor uw wensen door aan [email protected]

Vangrail

Het plaatsen van een vangrail is een doeltreffende wijze van beveiligen van langere afstanden. De vangrail bestaat uit staanders uit IPE 140 waaraan een gewalste plaat (vangrail) wordt bevestigd. Standaard worden de delen van de vangrail thermisch verzinkt. Op aanvraag is het ook mogelijk de vangrail te coaten (om de vangrail meer op te laten vallen). Ook kan de vangrail in de grond of in beton worden geplaatst of verankerd worden aan de vloer door middel van een slag-, chemisch-, of schroefanker.

De standaard vangrail is eenvoudig te bestellen via onze online shop. Ook telefonisch of per e-mail kunt u de vangrail bestellen. Bij Guardias staat service hoog in het vaandel. Daarom is het uiteraard mogelijk om afwijkende afmetingen of kleuren voor de vangrail te bestellen. Stuur hiervoor uw wensen door aan [email protected]

Overige aanrijdbeveiligingen

Naast aanrijdpalen en vangrails levert Guardias ook wieldwingers en doorrijdbeveiligingen. Naast ons standaardassortiment kunnen wij ook op maat gemaakte aanrijdbeveiligingen voor u verzorgen. Bijvoorbeeld aanrijd- of parkeerbeugels, kunststof pilaarbeschermers of betonnen aanrijdbeveiligingen behoren tot de mogelijkheden bij Guardias.

De standaard aanrijdbeveiliging is eenvoudig te bestellen via onze online shop maar u kunt deze ook telefonisch of per e-mail bestellen. Afwijkende afmetingen en kleuren zijn ook te bestellen bij Guardias. Hierdoor komt Guardias altijd uw wensen tegemoet. Stuur hiervoor uw wensen door aan [email protected]

Levering

Het merendeel van de standaard aanrijdbeveiligingen (aanrijdpalen, vangrails en wieldwingers) kunnen standaard uit voorraad worden geleverd. Doorgaans is de levertijd van een standaard product 1 à 2 werkdagen. Wat betreft producten die op maat gemaakt moeten worden is de levertijd doorgaans 3 à 4 weken. Als u de aanrijdbeveiligingen met spoed nodig heeft, is het mogelijk dat Guardias binnen enkele uren de aanrijdbeveiligingen bij u op locatie aflevert. Hierbij geldt: indien voorradig. Hier wordt wel een specifiek tarief voor gerekend dat aan u wordt doorberekend.

De leveringen worden verzorgd door een transportbedrijf dat de goederen bij u aflevert of Guardias levert uw bestelling zelf. Voor het versturen van de goederen rekenen wij standaard verzendkosten. Bij grote aantallen wijzigen de verzendkosten of komen deze zelfs geheel te vervallen.

Montage

De montage van de aanrijdbeveiligingen is zeer eenvoudig, waardoor u zelf de aanrijdbeveiligingen kunt monteren. Als u liever hebt dat dit voor u gedaan wordt, is het mogelijk dat Guardias de montage van de aanrijdbeveiligingen verzorgt. Hier kan geen standaardtarief voor gerekend worden, vanwege de diversiteit in aanrijdbeveiligingen. Wel wordt vooraf een prijsinschatting gemaakt, waarna alleen de werkelijk gemaakte kosten worden berekend.

Bij het plaatsen van een bestelling in onze online shop kunt u aangeven of u de aanrijdbeveiligingen inclusief montage wenst te bestellen. Als dit het geval is en u deze optie toevoegt aan uw bestelling, zal Guardias de aanrijdbeveiligingen bij u op locatie plaatsen. In dat geval zullen wij contact met u opnemen om hierover afspraken te maken. Dit betreft onder andere de prijsinschatting voor het plaatsen van uw aanrijdbeveiligingen.

Kwalitatief hoogwaardige aanrijdbeveiligingen tegen aantrekkelijke prijzen.SHOP