To Do Safety

Guardias betekent in het Spaans beschermen of beveiligen. De titel To Do Safety komt uit het Engels en betekent dat veiligheid niet iets is waarover men alleen kan praten, maar wat men gewoon moet doen. Het toepassen van fysieke beveiligingen draagt hier aan bij. Daarnaast betekent To Do in het Spaans allesomvattend.

Guardias is allesomvattend op het gebied van machineveiligheid.

Guardias is uw leverancier voor aanrijdbeveiligingen en alle zaken omtrent machineveiligheid. Neem vrijblijvend contact met Guardias op om ons beter te leren kennen.

Over Guardias

De oprichter van Guardias, Sjoerd Stap, heeft vanaf 2008 gewerkt als adviseur omtrent machineveiligheid. Guardias is ontstaan uit het idee om niet alleen als adviseur de markt te bedienen, maar een compleet veiligheidspakket aan te bieden. Dit complete pakket bestaat uit advisering, veiligheidsaanpassingen bedenken en uitvoeren en uiteindelijk uw machine voorzien van een CE-markering.

Recentelijk zijn aanrijdbeveiligingen aan het servicepakket van Guardias toegevoegd. De normen en waarden van Guardias die in de machineveiligheid bekend zijn, zijn ook in het leveren van de aanrijdbeveiligingen terug te zien. Zo kennen wij een persoonlijke benadering, gaan we voor kwaliteit en conformiteit en leveren wij verfijnd werk. Ook in dit principe staan service en klantgerichtheid hoog in het vaandel, zoals u gewend bent van Guardias.


Sterk door samenwerking

Guardias werkt niet alleen. Wij geloven dat door het samenbrengen van specialistische bedrijven -en deze te bundelen in een project- een hoge kwaliteit wordt behaald. Hierbij is het altijd Guardias die aanneemt, coördineert en begeleidt.

Bij elk project werkt Guardias samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in machineveiligheid, maar vaak in één tak hiervan. U als klant bepaalt uiteindelijk of u akkoord gaat met de door Guardias voorgestelde bedrijven. Met deze bedrijven werkt Guardias al jaren samen, waardoor er altijd een betrouwbare en duidelijke samenwerking ontstaat.

Misschien heeft u een huisleverancier voor de metaal of elektra. Guardias kan ook samenwerken met deze bedrijven. Wij zitten niet vast aan contracten en zijn daarom erg flexibel als het op samenwerken aan komt.

Kwalitatief hoogwaardige aanrijdbeveiligingen tegen aantrekkelijke prijzen.SHOP